Сух монтаж на капаци предлага редица предимства като бързина, минимални нарушения, чистота, гъвкавост, качество, здравина и изолационни свойства. Това го прави предпочитан избор за хора, които търсят ефективен и устойчив метод за монтаж на капаци, който отговаря на техните нужди и изисквания.

Хората се нуждаят от сух монтаж на капаци по няколко причини:

1. Бързина и ефективност: Сух монтаж на капаци е значително по-бърз и по-ефективен в сравнение с традиционния мокър монтаж. Той не изисква време за изсъхване на замазката или лепилото, което спестява време и ускорява процеса на монтаж. Това е особено полезно, когато е необходимо бързо завършване на проект или ремонт.

2. Минимални нарушения: Сухи монтаж на капаци минимизира нарушенията в сградата. Той не изисква използването на мокри материали, което означава, че няма нужда от разливане на вода или други течности. Това намалява риска от повреда на подовите настилки, основната конструкция или другите материали в сградата.

3. Чистота и безпорядъци: Сухият монтаж на капаци не води до големи бройки от отпадъци, прах или мръсотия. Той се извършва чисто и безпорядъчно, което означава, че няма нужда от интензивно почистване след монтажа. Това е особено важно, когато се извършва ремонт в населени райони или общи помещения, където поддръжката на чистотата е от значение.

4. Гъвкавост и промени: Сухият монтаж на капаци позволява гъвкавост и възможност за промени. Той може да бъде лесно преместен, заменен или модифициран според нуждите или промените в дизайна на сградата. Това предоставя голяма гъвкавост при ремонти и реконструкции, без да се налага големи разрушения или преустройства.

5. Качество и издръжливост: Сухият монтаж на капаци осигурява високо качество и издръжливост. Материалите, използвани за сух монтаж, са често здрави, устойчиви на влага и дълготрайни. Това гарантира дълготрайността и надеждността на монтажа, осигурявайки дълготрайна функционалност и стабилност на капаците.

6. Здравина и устойчивост: Сухият монтаж на капаци предлага висока здравина и устойчивост на натоварване. Този тип монтаж може да се справи със значителни натоварвания и външни влияния, като например тежки предмети, силен вятър или вибрации. Това гарантира, че капаците ще бъдат здрави и устойчиви дори при екстремни условия.

7. Изолационни свойства: Сухият монтаж на капаци може да включва използването на изолационни материали, които подобряват топло- и звукоизолацията на сградата. Това помага за създаване на по-комфортна и енергоефективна среда в интериора и може да намали разходите за отопление и охлаждане.

ВАРИАНТ I: ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Цялостен демонтаж на стар покрив

Изграждане на покривна конструкция – с основни греди (10/12см) и ребра (8/10см)

Монтаж на дъсчена ламперия

Полагане на паропропусклива покривна мембрана (Младост)

Монтаж на двойна дървена скара (4/3см)

Качване и редене на нови керемиди и капаци (Младост)

Измазване на капаци с вароциментов разтвор

ВАРИАНТ II: ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Цялостен демонтаж на стар покрив

Изграждане на покривна конструкция с основни греди (14/14см) и ребра (10/10см)

Монтаж на дъсчена ламперия

Полагане на паропропусклива покривна мембрана (Брамак)

Монтаж на двойна дървена скара (4/3см)

Качване и редене на нови керемиди и капаци (Брамак Класик)

Измазване на капаци с вароциментов разтвор

Част от нашите обекти:

Scroll to Top