Строителни услуги с 20% отстъпка:

Изграждане на нов покрив / Хидроизолация на покрив / Ремонт на покрив с керимиди / Ремонт на покриви с битумни керемиди / Ремонт на покриви с дървена конструкция / Ремонт на покриви с поликарбонат / Ремонт на покриви с ламарина / Сух монтаж на капаци / Измазване на комини

Предоставяме превъзходни покривни услуги:


 

Изграждане на нов покрив

Изграждането на нов покрив осигурява защита, комфорт и стойност за собствениците на сгради, които искат да гарантират надеждност и дълготрайност на покрива.


 

Хидроизолация на покрив
 
Хидроизолацията на покрива е от съществено значение за предпазване на сградата от влага, течове и други проблеми. Тя осигурява защита на структурата, подобрява енергийната ефективност и удължава живота на покрива.

 

Ремонт на покрив с керeмиди

Ремонтът на покрива с керемиди предоставя няколко ползи, включително защита от вода, подобряване на изолацията, подобряване на външния вид и удължаване на живота на покрива. Той осигурява сигурност, комфорт и дълготрайност на сградата и предпазва от потенциални проблеми като течове, влага, повреди и вредители. 


 

Ремонт на покриви с битумни керемиди

Ремонтът на покрива с битумни керемиди е от съществено значение за поддържане на здравословен, функционален и ефективен покрив, който предпазва сградата и хората в нея от различни проблеми и рискове.

Прочети още

 

Ремонт на покриви с дървена конструкция

Ремонтът на покриви с дървена конструкция е важен, защото осигурява възстановяване на стабилността, предотвратява повреди от влага и насекоми, подобрява енергийната ефективност и визията на сградата. Той е подходящ за сгради с дървена конструкция и за тези, които ценят естетиката и топлотата, която дървото придава.


 

Ремонт на покриви с поликарбонат

Ремонтът на покриви с поликарбонатни плоскости е важен, защото предлага надеждна защита, подобрява естетиката на сградата, осигурява естествена осветеност и економичност. Той е подходящ за различни видове сгради и е изборът на много хора, които търсят съчетание от функционалност, издръжливост и визуална привлекателност за своя покрив.


 

Ремонт на покрив с ламарина

Ремонтът на покрив с ламарина е важен, защото предлага здравина, защита, естетика, лесна поддръжка, енергийна ефективност и устойчивост към пожар. Той е изборът на много хора, които търсят надеждна и издръжлива защита на покрива си, съчетана със стил и функционалност.


 

Сух монтаж на капаци

Сухият монтаж на капаци предлага редица предимства като бързина, минимални нарушения, чистота, гъвкавост, качество, здравина и изолационни свойства. Това го прави предпочитан избор за хора, които търсят ефективен и устойчив метод за монтаж на капаци, който отговаря на техните нужди и изисквания.


 

Измазване на комини

Редовното измазване на комини е важно за поддържане на безопасността, ефективността и дълготрайността на отоплителната система. То предотвратява проблеми и нежелани последици, осигурява съответствие с правилата и нормативите, и поддържа гаранциите на отоплителните уреди или системи.

 

Други услуги:


 

Монтаж на улуци и водосточни тръби

Тенекеджийските услуги, включително монтажът на улуци и водосточни тръби, в техни различни варианти, са от съществено значение за предотвратяване на влагови увреждания, отводняване на вода, защита от повреди и разрушения и поддържане на дълготрайността на покривната система. 


 

Вътрешни ремонти

Независимо от причината, вътрешните и външни ремонти са важни за поддържането, подобряването и адаптирането на сградата или дома. Те осигуряват комфорт, функционалност, естетика и безопасност на пространството, като същевременно повишават неговата стойност и привлекателност за собствениците или потребителите.


 

Алпинистки услуги

Основните причини, поради които хората се нуждаят от алпинистки услуги в строителството. Те предлагат гъвкавост, достъпност до труднодостъпни места, безопасност и възможност за изпълнение на различни задачи на височина.

10+

Години в бизнеса

2.5k

Щастливи клиенти

2.5k

Завършени проекти

50+

Обучен персонал

Шест причини хората да ни изберат

Качествени материали
Топ качество
Обучени работници
Спазващи сроковете си
Бърза реакция
5-30 години гаранция

Не знаете с какво да започнете?

Вземете решения за всички строителни услуги с ИЗОБИЛД
тел: 0893 926 384

Scroll to Top