Ремонт на покрив с ламарина е важен, защото предлага здравина, защита, естетика, лесна поддръжка, енергийна ефективност и устойчивост към пожар. Той е изборът на много хора, които търсят надеждна и издръжлива защита на покрива си, съчетана със стил и функционалност.

Хората се нуждаят от ремонт на покрив с ламарина по няколко причини:

1. Издръжливост и защита: Ремонт на покрив с ламарина гарантира дълготрайна защита на сградата от водни прониквания и вредни елементи. Ламарината е изключително здрав и устойчив материал, който предоставя надеждна защита на покрива. Тя е устойчива на влиянието на външните условия, като дъжд, сняг, вятър и UV лъчи.

2. Икономичност и лесен монтаж: Ламарината е относително икономичен материал, който предлага отлично съотношение между качество и цена. Ремонтът на покрив с ламарина може да бъде по-прост и бърз в сравнение с други материали, което намалява разходите за работна сила и време. Това прави ламарината предпочитан избор за ремонтни проекти с ограничен бюджет.

3. Естетика и външен вид: Ламарината предлага разнообразие от цветове, текстури и профили, което позволява създаването на различни дизайни и стилове на покрива. Ремонтът на покрив с ламарина може да промени външния вид на сградата и да подобри естетиката й. Това прави ламарината подходяща за ремонтни проекти, които целят подобряване на външния вид на сградата.

4. Дълготрайност и лекота на поддръжката: Ламарината е издръжлива на корозия, намалява риска от образуване на мухъл и гъби, и не изисква специална поддръжка. Ремонтът на покрив с ламарина предоставя дълготрайна защита на сградата и изисква минимални усилия за поддръжка в бъдеще. Това прави ламарината удобен избор за хора, които желаят здравина и лесна поддръжка на своя покрив.

5. Енергийна ефективност: Ламарината има отлични изолационни свойства, които могат да помогнат за подобряване на енергийната ефективност на сградата. Тя помага да се задържи топлината вътре през зимата и да се отблъсне топлината през лятото. Ремонтът на покрив с ламарина може да помогне за намаляване на разходите за отопление и охлаждане на сградата, като по този начин спомага за енергийната ефективност и икономията.

6. Устойчивост към пожар: Ламарината е известна със своята висока огнезащита. Тя има висока точка на запалване и може да осигури допълнителна защита на покрива срещу пожари. Ремонтът на покрив с ламарина може да увеличи сигурността на сградата и да осигури по-дълъг период на сигурност и защита от пожари.

ВАРИАНТ I: ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Цялостен демонтаж на стар покрив

Изграждане на покривна конструкция – с основни греди (10/12см) и ребра (8/10см)

Монтаж на дъсчена ламперия

Полагане на паропропусклива покривна мембрана (Младост)

Монтаж на двойна дървена скара (4/3см)

Качване и редене на нови керемиди и капаци (Младост)

Измазване на капаци с вароциментов разтвор

ВАРИАНТ II: ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Цялостен демонтаж на стар покрив

Изграждане на покривна конструкция с основни греди (14/14см) и ребра (10/10см)

Монтаж на дъсчена ламперия

Полагане на паропропусклива покривна мембрана (Брамак)

Монтаж на двойна дървена скара (4/3см)

Качване и редене на нови керемиди и капаци (Брамак Класик)

Измазване на капаци с вароциментов разтвор

Част от нашите обекти:

Scroll to Top