Ремонт на покриви с поликарбонатни плоскости

Ремонтът на покрив с поликарбонатни плоскости е важен, защото предлага надеждна защита, подобрява естетиката на сградата, осигурява естествена осветеност и економичност. Той е подходящ за различни видове сгради и е изборът на много хора, които търсят съчетание от функционалност, издръжливост и визуална привлекателност за своя покрив.

Хората се нуждаят от ремонт на покрив с поликарбонатни плоскости по няколко причини:

1. Защита от вредните външни условия: Ремонт на покрив с поликарбонатни плоскости. Поликарбонатните плоскости предоставят отлична защита от вредните външни условия, като UV лъчи, атмосферни влияния, дъжд, сняг и вятър. Те са издръжи устойчиви на влиянието на времето, което ги прави идеални за покриви. Те предпазват сградата от водни прониквания, влага и разрушителни ефекти, осигурявайки надеждна и дълготрайна защита на покрива.

2. Увеличаване на естетиката и естетическите възможности: Поликарбонатните плоскости предлагат разнообразие от цветове, текстури и стилове, които могат да се използват за преобразяване на външния вид на сградата. Те могат да се използват за създаване на съвременен и стилен външен вид на покрива, като добавят естетика и индивидуалност към сградата.

3. Подобряване на естествената осветеност: Поликарбонатните плоскости са прозрачни и позволяват проникването на естествена светлина във вътрешното пространство на сградата. Това не само подобрява осветеността на вътрешните помещения, но и намалява необходимостта от изкуствено осветление през деня. Така се постига енергийна ефективност и комфортно работно или жилищно пространство.

4. Икономичност и лекота на материала: Поликарбонатът е лек материал, който намалява теглото на покривната конструкция. Това може да се отрази на структурните изисквания и разходите за поддръжка. Освен това, поликарбонатът е относително икономичен материал, който предлага дълготрайна и надеждна защита на покрива при по-ниска цена в сравнение с други материали.

5. Висока устойчивост и дълготрайност: Поликарбонатните плоскости са издръжливи и устойчиви на удари, натиск и различни физически натоварвания. Те са устойчиви на напукване и износване, което гарантира дълготрайността и надежността на покривната система. Те не избледняват или пожълтяват с времето и запазват своята естетика и функционалност дълго време. Това означава, че ремонтът на покриви с поликарбонатни плоскости е инвестиция в дългосрочната здравина и устойчивост на покрива.

6. Гъвкавост на дизайна и лесен монтаж: Поликарбонатните плоскости предлагат голяма гъвкавост на дизайна и могат да бъдат изрязвани и формовани според конкретните изисквания на проекта. Те се монтират лесно и бързо, което спестява време и труд при ремонта на покрива.

ВАРИАНТ I: ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Цялостен демонтаж на стар покрив

Изграждане на покривна конструкция – с основни греди (10/12см) и ребра (8/10см)

Монтаж на дъсчена ламперия

Полагане на паропропусклива покривна мембрана (Младост)

Монтаж на двойна дървена скара (4/3см)

Качване и редене на нови керемиди и капаци (Младост)

Измазване на капаци с вароциментов разтвор

ВАРИАНТ II: ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Цялостен демонтаж на стар покрив

Изграждане на покривна конструкция с основни греди (14/14см) и ребра (10/10см)

Монтаж на дъсчена ламперия

Полагане на паропропусклива покривна мембрана (Брамак)

Монтаж на двойна дървена скара (4/3см)

Качване и редене на нови керемиди и капаци (Брамак Класик)

Измазване на капаци с вароциментов разтвор

Част от нашите обекти:

Scroll to Top