Ремонт на покрив с битумни керемиди е от съществено значение за поддържане на здравословен, функционален и ефективен покрив, който предпазва сградата и хората в нея от различни проблеми и рискове.

Хората се нуждаят от ремонт на покрив с битумни керемиди по няколко причини:

1. Предпазване от влага и водни проблеми: Ремонт на покрив с битумни керемиди помага да се предотвратят течове и проникване на вода в сградата. Битумните керемиди са изключително непромокаеми и осигуряват надеждна хидроизолация, което предпазва от влагови проблеми и повреди в интериора на сградата.

2. Защита от вредители и атмосферни условия: Битумните керемиди предоставят защита от вредители, като насекоми, гризачи и птици, които могат да причинят щети на покривната система. Освен това, битумните керемиди са устойчиви на атмосферни условия като UV лъчи, екстремни температури, дъжд и вятър, което гарантира дълготрайността и устойчивостта на покрива.

3. Подобряване на изолацията и енергийната ефективност: Битумните керемиди имат добри изолационни свойства и помагат да се подобри енергийната ефективност на сградата. Те запазват топлината през зимата и охлаждането през лятото, което води до по-ниски разходи за отопление и охлаждане.

4. Подобряване на визуалния аспект: Ремонтът на покрива с битумни керемиди може да подобри визуалния аспект на сградата. Битумните керемиди се предлагат в различни цветове и дизайни, които могат да придадат естетическа стойност и да подобрят общия външен вид на сградата.

5. Удължаване на живота на покрива: Ремонтът на покрива с битумни керемиди помага да се удължи животът на покривната система. Те са издръжливи на износване и деградация, което означава, че ремонтът с битумни керемиди ще осигури дълготрайна защита на покрива в продължение на години и дори десетилетия. Това намалява нуждата от често подмяна на покрива и спестява време и разходи в бъдеще.

6. Повишаване на стойността на имота: Ремонтът на покрива с битумни керемиди може да повиши стойността на имота. Имайки добре поддържан и функционален покрив, сградата става по-привлекателна за потенциални купувачи или наематели. Това може да ви помогне при продажбата на имота или в случай, че планирате да го отдавате под наем.

7. Предпазване на структурата на сградата: Ремонтът на покрива с битумни керемиди помага да се предпази структурата на сградата. Добре инсталираните керемиди осигуряват стабилна и здрава покривна система, която поддържа интегритета на сградата. Това предотвратява евентуални повреди и необходимост от скъпи ремонти в други части на сградата.

ВАРИАНТ I: ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Цялостен демонтаж на стар покрив

Изграждане на покривна конструкция – с основни греди (10/12см) и ребра (8/10см)

Монтаж на дъсчена ламперия

Полагане на паропропусклива покривна мембрана (Младост)

Монтаж на двойна дървена скара (4/3см)

Качване и редене на нови керемиди и капаци (Младост)

Измазване на капаци с вароциментов разтвор

ВАРИАНТ II: ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Цялостен демонтаж на стар покрив

Изграждане на покривна конструкция с основни греди (14/14см) и ребра (10/10см)

Монтаж на дъсчена ламперия

Полагане на паропропусклива покривна мембрана (Брамак)

Монтаж на двойна дървена скара (4/3см)

Качване и редене на нови керемиди и капаци (Брамак Класик)

Измазване на капаци с вароциментов разтвор

Част от нашите обекти:

Scroll to Top